Over mij

Toewerken aan een verzorgd taxatierapport

Sinds 2005 ben ik werkzaam als taxateur en ingeschreven bij  het NRVT en de Stichting Vastgoedcert. Als register taxateur kunt u bij mij terecht voor een professioneel taxatierapport. Dit rapport is van waarde bij een eventuele aankoop, verkoop of voor een financieringsaanvraag. Wilt u alleen inzicht in de huidige waarde van uw woning, maar heeft u nog geen uitgebreid taxatierapport nodig? Ook alleen een waardebepaling is mogelijk!
Ik ben aan gesloten bij Branchevereniging VBO Makelaar.Vereniging VBO Makelaar
VBO Makelaar is een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Met ruim 1.100 leden is VBO Makelaar qua grootte de tweede brancheorganisatie van Nederland.Kwaliteit en integriteit
Als VBO makelaar en taxateur, word ik permanent getoetst op vakkennis. Ik sta voor kwaliteit en betrouwbaarheid en mijn dienstverlening wordt gewaarborgd door de Beroeps- en gedragscode VBO Makelaar. Ik ben ingeschreven bij NRVT en Stichting VastgoedCert welke strenge eisen aan inschrijving stelt. Deze branchebrede platformen houden zich bezig met het certificeren en registreren van de (technische) vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs in onroerende zaken.

Vier kernwaarden staan voor mij centraal bij het verzorgen van uw taxatierapport:

  • Betrokkenheid
  • Kwaliteit
  • Servicegericht
  • No-nonsense

Vraagt u hierbij een passende offerte aan